Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

5 redenen om van de natuur te genieten

David Nieper
Stijladvies

Knisperende goudgele bladeren, glanzende kastanjes, drukke en speelse eekhoorns, vallende appels; De herfst is echt een prachtige tijd van het jaar.

Met onze behagelijk warme herfst collectie in uw garderobe is het koude weer geen excuus om binnen te blijven – en er zijn zoveel redenen om u jas te pakken en naar buiten te gaan. Met tijd voor de natuur krijgt u…

Jasjes en vests

Broodnodige lichaamsbeweging

Een goede gezondheid is ieders top prioriteit. U hoeft naar de sportschool te rennen, tijd vrijmaken voor een dagelijkse wandeling is een veilige manier om actief te blijven. Met slechts een halfuurtje per dag wandelen kunt u stramme gewrichten weer olieën en zelfs enkele pondjes afvallen. Iedere stap die u doet, verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen, hetgeen uw cognitieve functies en het geheugen stimuleert. Zoek online naar wandelroutes in uw eigen omgeving of raadpleeg de website van de Hartstichting voor tips en advies.

Nu winkelen

Stimuleer uw zintuigen en hersenen én versterk uw immuunsyteem

U hoeft geen trektocht door de natuur te maken om de positieve effecten ervan te ervaren. Een wandeling, gehuld in een warme jas en sjaal, in het groen van een buurtpark of bos, baat eveneens uw gezondheid. De natuur is ongelooflijk stimulerend voor de hersenen. De geluiden, bezienswaardigheden en de geuren prikkelen uw zintuigen. Gedurende de herfst is elke wandeling een nieuw avontuur met nieuwe ontdekkingen. Maar dat niet alleen; naar aanleiding van wetenschappelijk onderzoek blijkt dat phytoncides, deeltjes in de lucht die door planten worden geproduceerd, het immuunsysteem kunnen versterken Als dat niet een voldoende reden is om erop uit te trekken….

Jasjes en Jassen
Luxe veelzijdige jas Luxe veelzijdige jas
Gebloemde jurk met sleutelgat opening Gebloemde jurk met sleutelgat opening

Verminder stress tussen de bomen

In Japan wordt tijd in de natuur doorbrengen beschouwd als een vorm van therapie en heet: “shinrin-yoku“ of “bosbaden”: het zich rustig en kalm onderdompelen in de natuur. Het is een praktijk die gebaseerd is op een uitgebreid onderzoek: studies hebben aangetoond dat bosbaders lagere cortisolspiegels – een hormoon dat verband houdt met stress - en een lagere hartslag en bloeddruk hebben in vergelijking met degenen die hun tijd in steden en dorpen doorbrengen.

Naar de collectie

Geniet van de prachtige herfstkleuren

Dit jaar kunnen we uitkijken naar een uitzonderlijke herfst. De intensiteit van de herfstkleuren waarvan we houden – goud, paars, rood en levendig oranje – hangt blijkbaar af van de hoeveelheid zonneschijn die de bomen de afgelopen maanden geabsorbeerd hebben, en we hebben net genoeg septemberzon gehad om te genieten van intense en verbluffende herfstkleuren. Onze herfstcollectie is geweldig voor een dagje uit, dus pak een thermosfles hete soep en een picknick, trek onze jeans aan met één van onze nieuwe seizoens jassen en trek erop uit.

Naar de collectie
Wolrijk geruit jasje Wolrijk geruit jasje

Zoek een excuus om behagelijk warm te blijven

Zachte sjaal met stippen
Warme tricot gilet

Dit jaar in onze herfstcollectie vindt u weelderige, behaaglijke breisels, opvallende jassen en jacks en comfortabele lichtgewicht laagjes mode. Het enige dat u nu nodig heeft is een excuus om ze te dragen. De komende maanden lijken nog een beetje onzeker, maar we vertrouwen erop dat we veilig onze benen kunnen strekken en kunnen genieten van de buitenlucht en de natuur. Dus wandel bij droge weersomstandigheden (of trek uw allerbeste regenjas aan), en ga naar buiten - zelfs op de koudste dagen zal het u een hart onder de riem steken.

Maakt u plannetjes om erop uit te trekken? Bekijk onze collectie met mooi ontworpen bovenkleding en gloednieuwe sjaals- ze zijn de perfecte finishing touch aan uw outfit.

VOOR U AANBEVOLEN

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken