Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
GRATIS BEZORGING

Kledingpaklijst voor de perfecte vakantie

David Nieper
Stijladvies

Onze designer’s tips voor een stijlvolle vakantiegarderobe

De tijd van het jaar is aangebroken om vakantiebrochures door te bladeren of vol verwachting op een van tevoren geplande vakantie te gaan. Of uw bestemming dit jaar de Griekse eilanden, Californië of in eigen land is, u zult zich altijd wel afvragen wat u mee wilt nemen.

Combinatiemode, waarmee u met enkele items die bij elkaar passen meerdere outfits samenstelt, is vanzelfsprekend warm aanbevolen. Op die manier combineert u het maximum aan keuze met een minimum aan ruimte in uw bagage. Denk aan jersey tops en rokken, lichtgewicht pantalons en shorts en geef uw creativiteit de vrije loop. Neem bijvoorbeeld een tankini voor zwemmen en zonnen aan het strand of zwembad. Combineer dezelfde top met een palazzo-stijl pantalon voor een stadswandeling of draag ze op een crêpe rok voor het cocktail-uur.

Tankini
Tankini top en palazzo pantalon

Het soort stof is – vooral bij warmer weer- een overweging waard, Natuurlijke stoffen zoals o.a. katoen ademen met de huid mee en zijn luchtig en koel. Hebt u ooit daarom ook niet zijde overwogen? Net als katoen is het een natuurlijk materiaal en houdt u koel als de buitentemperatuur stijgt. En niet alleen voor speciale gelegenheden verdient zijde de voorkeur. Extra lichtgewicht en compact in de bagage is ze uiterst geschikt voor warme zonnige dagen en luwe avonden.

Zuiver zijden top
Katoen/linnenmix blouse

Over zwoele zomeravonden gesproken….iedereen geniet van de warme zonnestralen overdag, maar gedurende de nacht heeft men liefst koele temperaturen. Neem daarom een puur katoenen nachtjapon of pyjama mee die met de huid meeademt. Voel hoe luchtig en comfortabel onze puur katoenen nachtmode wel is, zo verrukkelijk zacht en lichtgewicht. Na een warme dag in de zon en avond in een restaurant neemt u een verkoelende douche en trekt u een lichtgewicht katoenen nachtjapon of pyjama aan voor een ononderbroken nachtrust.

Luchtige katoenen nachtjapon
Luchtige katoenen ochtendjas

Tenslotte, maar dat is zeker niet het minst belangrijk, vragen wij uw aandacht voor ons elegante kreukarme reis broekpak. Een uitgesproken favoriet van vele klanten, is het geschikt voor een lange vliegreis, bus- of treinreis. Ook tijdens uw verblijf of op een stedentrip komt zo’n ensemble altijd goed van pas. U ziet er altijd goed in uit dankzij de flatteuze snit en het optimale draagcomfort van de kreukarme linen-look stof.

Op reis
Kreukarme reis broekpak Kreukarme reis broekpak

VOOR U AANBEVOLEN

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten naar Nederland gratis, en vanaf € 6,50 wereldwijd.

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken