Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

Voel het verschil – uw onmisbare katoenen tricot mode

David Nieper
Britse makelij

Zich kleden voor de herfst is soms een uitdaging, nietwaar? Nu het killer en vochtiger wordt, is het nog niet koud genoeg om uw warme wollen truien of uw nieuwe winterjas uit de kast te halen, terwijl u soms tijdens een wandeling die warme sjaal die u om had in uw handtas doet verdwijnen.

Extra zachte katoenen jumper Extra zachte katoenen jumper

Gelukkig is er een oplossing. Terwijl we de overgang van warm naar koud en kil beleven (soms zelfs in de loop van één dag) is katoenen tricot mode onvervangbaar. De zachte katoenen jumpers uit onze nieuwe collectie zijn een absolute must. Ze zijn zacht en behagelijk, net als wol, maar ook licht en ademend zodat u het nooit te warm heeft bij fluctuerende temperaturen. Voeg er mooie seizoenskleuren aan toe en ze voldoen aan al uw herfststijlen.

Nu winkelen

Natuurlijk is er meer aan onze katoenen truien dan op het eerste gezicht lijkt. Zoals u van David Nieper kunt verwachten, is de manier waarop we onze katoenen breimode maken echt speciaal. Hieronder vindt u bijkomende informatie over onze katoenen collectie die u miscchien onbekend is.

Elke jumper is een exclusiviteit van David Nieper

Onze katoenen jumpers zijn niet elders verkrijgbaar. Waarom? Omdat we ze zelf ontwerpen, ontwikkelen en breien, van de eerste schets tot de laatste steek, net als alle overige modellen uit onze breigoed collectie. De ideeën afkomstig van ons design team worden in ons brei-atelier met onze breimachine technici verder uitgewerkt en verwezenlijkt. Hier kunt u verder lezen hoe onze breimode gemaakt wordt.

Exclusief dessin vest
Kobalt geruite jumper

De garens zijn duurzaam , ethisch en ongelooflijk bijzonder

Wij weten dat u op zoek bent naar kwalitatieve kleding– en onze katoenen garens brengen een toegevoegde waarde aan onze kwalitatieve eisen. Voor onze 100% katoenen breisels gebruiken we uitzonderlijke garens gemaakt door onze leverancier Sesia, gelegen dichtbij Milaan in Noord-Italië.

Als onze katoengaren leverancier kozen wij de firma Sesia voor meerdere redenen maar vooral omdat zij volledig achter een duurzame, ethische en milieu verantwoordelijk wijze van produktie staan. De oorsprong van de grondstoffen zijn traceerbaar en de teelt gebeurt volgens milieuvriendelijke methoden. Sesia zorgt goed voor hun personeel en werkt in harmonie en met eerbied voor de natuur om zo min mogelijk afval of milieuvervuiling te veroorzaken. Het bedrijf draait geheel op alternatieve energie en dankzij de introductie van technische innovatie is de kooldioxide uitstoot volledig verdwenen. Sinds David Nieper onlangs de koninklijke prijs voor duurzame produktie in ontvangst heeft genomen kunnen wij ons geen betere partner wensen voor onze kwalitatieve tricotmode.

Exclusieve jumper
Paisley katoenen jumper

Wij maken gedurende het hele jaar door katoenen tricot mode

Een katoenen jumper, top of vest is zo veelzijdig – en niet alleen tijdens de herfst of de winter. Aan de voorjaars- en zomercollecties voegen wij losvallende katoenen vesten en lichtgewicht tops met korte mouwen toe. Mocht u verliefd worden op onze katoenen breisels van dit seizoen, kunt u er zeker van zijn dat u ze zult terugvinden in 2021.

Heeft u van onze katoenen tricot mode genoten, ontdek meer! En mocht u meer willen weten over wat zich achter de schermen afspeelt bij David Nieper, lees onze verdere blogs.

VOOR U AANBEVOLEN

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken