Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

Zo maken wij onze nachtmode

David Nieper
Britse makelij

Wij maken onze nachtmode hier in Engeland, sinds de jaren zestig. Ons David Nieper familie bedrijf heeft van begin af aan nachthjaponnen gemaakt en is dankzij deze expertise verder uitgegroeid. Wij weten precies wat nodig is om luxe nachtjaponnen en pyjama’s te maken.

De patroonsnijderstafel vormt de eerste stap bij het ontstaan van onze nachtmode. Elk pand van ieder model wordt ruim aangesneden voordat ze worden doorgestuurd naar het naai-atelier.

Voor een ruime pasvorm worden de voor- en achterpanden iets aangerimpeld, al naar gelang het model natuurlijk en de variatie tussen de modellen in acht nemend. De meeste modellen hebben ook aangerimpelde mouwen voor een optimale bewegingsvrijheid gedurende uw slaap.

De panden worden vervolgens aan elkaar genaaid met steviger katoendraad dan gewoonlijk, voor extra duurzaamheid in de was. De zomen geven ook een beetje mee en dragen bij tot het optimale draagcomfort van het model.

Nachtmode
Nachtjapon met korte mouwtjes Nachtjapon met korte mouwtjes

De zoom en de afwerking zijn belangrijk voor de mooie val van een nachtjapon. Is de zoom te smal of te breed of oneven genaaid dan heeft dat een desastreus effect en onze ervaren medewerksters maken het altijd foutloos goed.

Onze ontwerpen worden dankzij de kleine details verheven op een hoog niveau. De madeliefjes van onze populaire Jerseykatoenen nachtjapon worden speciaal aangebracht door ervaren naaisters die de spanning van het madeliefjesband exact weten te schatten zodat de bloemetjes op een gelijke afstand van elkaar op de nachtjapon worden aangebracht. Dit model werd in 1989 ontworpen en is sindsdien bij vele klanten favoriet.

Nachtjaponnen

Even zoveel vakmanschap is vereist voor het aanbrengen van het originele Leavers kant op de katoenen mouwloze nachtjapon. Alleen de meest ervaren naaisters wagen zich daaraan. Het kant is speciaal verzacht en afkomstig uit Nottingham, de bakermat van de kantfabricage. Het moet vakkundig worden aangebracht zodat het glad en zonder enige oneffenheden op het katoen komt te liggen voor een mooie afwerking en ongeëvenaard draagcomfort.

Onze aandacht voor detail is niet alleen aanwezig in het naai-atelier. Ieder kledingstuk ondergaat tot tweemaal toe een strenge kwaliteitscontrole, voordat het met de hand geperst en liefdevol verpakt naar u wordt opgestuurd.

Nachtjaponnen
Lichtgewicht katoenen nachtjapon Lichtgewicht katoenen nachtjapon

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken