Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

Goede kwaliteit heeft tijd nodig

Een David Nieper kledingstuk wordt, van eerste schets tot laatste steek, met trots en toewijding gemaakt. Onze mode wordt in eigen atelier, in het graafschap Derbyshire, gemaakt volgens oude, allengs verbeterde kleermakerstechnieken.

Onze ervaren coupeuses maken een kledingstuk van begin tot einde af. Zo kan het voorkomen dat uw bestelling speciaal voor u wordt gemaakt, is dat niet bijzonder? Let op het aanhangend label van ieder kledingstuk – het is vol trots voorzien van de naam van de maakster.

Hoe we onze mode maken

Exclusieve ontwerpen

Het draait allemaal om u …

Wij ontwerpen en maken hoge kwaliteit damesmode voor senioren, ofwel 50-plus. Elegante mode waarin u zich goed voelt en u er goed uitziet. Onze klant staat centraal, ook aan het begin van iedere nieuwe collectie. We gebruiken speciale ontwerp technieken met een flatteuze werking voor het volwassen figuur.

Klassieke stijl, beste kwaliteit

Ons getalenteerde design team reist over de hele wereld op zoek naar de mooiste stoffen met een prachtige val en een luxueuze uitstraling. Onze klanten hebben nu eenmaal gevoel voor stijl en zijn veeleisend wat de kwaliteit betreft en hebben een voorliefde voor klassieke mode. In al onze ontwerpen houden wij hier rekening mee.

Een perfecte pasvorm

Comfort en stijl bepalen de snit

Onze maten experts zorgen ervoor dat iedere oufit mooi past. Met de jaren verandert de lichaamsvorm en dit wordt in onze maaatvoering weerspiegeld – niet zoals een standaard confectiemaat. De patroonsnijders volgen een weluitgemeten patroon met voor iedere maat een perfecte pasvorm.

Allereerst goedgekeurd door eigen team

Met onze vrijwilligers en speciaal aangepaste paspoppen bepalen wij of een kledingstuk mooi zit en goedgekeurd kan worden. Onze modellen zijn in maat 36 t/m 50 verkrijgbaar. Omdat onze mode in eigen atelier in Derbyshire wordt gemaakt is zowel de maatvoering als de pasvorm altijd hetzelfde. Een groot assortiment modellen kan ook in andere maten worden gemaakt.

Speciaal voor u gemaakt

Vol trots in Engeland gemaakt

Wij zijn met hart en ziel gewijd aan het maken van hoge kwaliteit mode in Engeland. Een ervaren team van meer dan 100 coupeuses, patroonsnijders, kleermakers en breimachine werkers maken uw kleding hier in het graafschap Derbyshire met aloude vaardigheden en innoverende technieken.

Geheel toegewijd aan het maken van hoge kwaliteit mode

Op oude vertrouwde wijze doen we wat we doen met trots en geduld. Ieder kledingstuk wordt zorgvuldig gemaakt met alle aandacht voor comfort en kwaliteit en aan het eind voorzien van een label met de naam van de maakster. Dat is onze garantie voor kwaliteit.

‘s Werelds mooiste stoffen en garens

De mooiste stoffen en garens zoeken wij uit voor onze ontwerpen. Voor zover mogelijk gebruiken wij natuurlijke vezels op grond van schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo is er veel puur katoen, zachte lamswol, luxueuze zijde en kasjmier in onze collecties. Alle garens en stoffen moeten vooral zacht aanvoelen op de huid, comfortabel zitten en duurzaam zijn voor jarenlang draagplezier.

Bekijk onze nieuwste collecties

NAAR DE WINKEL

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken