Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

David Nieper Onderwijs Stichting

Met een goede opleiding kun je het ver schoppen. Met de goede opleiding, gericht op praktische scholing en begeleiding van mensen met de juiste ervaring, schep je de beste kansen in je zelfgekozen carrière. De jeugd heeft de toekomst. Het is daarom de missie en visie van onze Onderwijs Stichting om in onze eigen gemeenschap te investeren door onderwijs te bevorderen op alle niveaus.

Wij bieden sponsoring in alle fases van onderwijs, van lagere en middelbare school tot universiteit en mode academies. Niet alleen voor ons eigen bedrijf is onderwijs bevorderlijk, ook voor de gehele bedrijfstak, met een positieve uitwerking op onze gemeenschap en op landelijk niveau.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met pamela.holland@davidnieper.co.uk

“Met de sponsoring van de David Nieper Academie investeren wij in de toekomst van onze lokale gemeenschap en willen wij iets teruggeven”

Christopher Nieper, Bedrijfsdirecteur

David Nieper Academie

De David Nieper Academie is een middelbare school met 850-tal leerlingen in de leeftijd van 11 t/m 18 jaar. Gelegen midden in Alfreton, de vestigingsplaats van ons bedrijf, is het doel ervan leerlingen een voorsprong te geven dankzij een goede opleiding ondersteund door de input en ervaring van een aantal plaatselijke werkgevers. Het is een bundeling van kennis en kunde dankzij de samenwerking van leerkrachten en werkgevers ten bate van de leerlingen.

In het Verenigd Koninkrijk is de school een nieuw en ambitieus onderwijsproject dat als eerste gesubsidieerd wordt door particuliere fondsen, in dit geval ons mode bedrijf. Het leerplan geeft leerlingen het vooruitzicht op een goede baan of stageplaats - of op hoger onderwijs aan universiteit of hogeschool.

Voor meer informatie verwijzen we u naar davidnieper.academy

Lager onderwijs

Naast het subsidieren van de David Nieper Academie ondersteunen wij ook het primaire onderwijs in de lagere scholen uit de omgeving. Onze jaarlijkse “Fashion for Free” wedstrijd is een van de speelse evenementen. Kinderen ontwerpen en maken kleding met hergebruikte materialen die zij thuis of op school tegen komen. De winners ontvangen prijzen en krijgen samen met hun mede-leerlingen een rondleiding in ons atelier en de design studio.

Voor nadere informatie neem contact op met rebecca.alton@davidnieper.co.uk

Carrière maken in de Britse mode-industrie

Wij hechten veel waarde aan een praktijk opleiding van hoge kwaliteit en menen dat deze onontbeerlijk is om individuele ambities te vervolmaken. Ook is onze wens om de Britse mode-industrie te zien groeien en bloeien – ook hier bij ons. Daarom ondersteunen wij praktijk gerichte opleidingen op universitair en hogeschool niveau en stageplaatsen in de modebranche.

Beurzen voor undergraduates aan de universiteit

Wij werken samen met de Universiteit van Derby en Chesterfield College met beurzen voor studenten in mode- en textielvakken. Als onderdeel van een jaarlijkse design wedstrijd dingen studenten mee met een eigen collectie damesmode waarmee hun beste technische en creatieve bekwaamheden tot uitdrukking komen. De experts bij David Nieper bepalen de winners van de geldprijs en een gerenumereerde stageplaats in ons bedrijf.

Een hoog niveau stageplaatsen

Wij hebben de regering van advies gediend bij het bepalen van het niveau voor stageplaatsen in de mode-industrie. Dit omvat de technische aspecten van kleding, patroonsnijden en naai-vaardigheden.

David Nieper coupeuse opleiding

De vakopleiding voor coupeuse wordt bij David Nieper in eigen bedrijf gegeven. De volgende generatie wordt geschoold in kleermakers vaardigheden en het hanteren van breimachines voor de handhaving van het hoogste niveau in eigen bedrijf. Met de begeleiding van twee van onze meest ervaren coupeuses ligt deze opleiding ons na aan het hart en als werkgever is het een investering in de toekomst voor de mode-industrie hier in het graafschap Derbyshire.

Voor nadere informatie neem contact op met pamela.holland@davidnieper.co.uk

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken