Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

Britse mode gemaakt in GB
sinds 1961

Hoge kwaliteit vanuit hartje Engeland

Wij zijn een Brits mode bedrijf en streven naar wereldklasse in hetgeen we doen. Wij ontwerpen en maken hoge kwaliteit senioren damesmode hier in Engeland in het graafschap Derbyshire – de bakermat van de Britse textielindustrie.

Wij gebruiken traditionele methoden en technieken en iedere steek wordt met aandachten en liefde voor het vak gezet. Wij bieden een grote reeks maten aan – mode meesterlijk ontworpen en gemaakt met een flatteuze pasvorm.

Elegante mode die comfortabel zit voor vrouwen die er goed uit willen zien

Een kwaliteitsgerichte cultuur

Wij zijn trots op ons kleermakers erfgoed

Wij hebben ons volledig ingezet voor de Britse manufactuur en voor het behoud van traditionele vaardigheden. Neem een kijkje in onze naai- en breiateliers of spreek met ons klantenservice team en u ziet en hoort uitmuntendheid in actie.

Iedere medewerker voelt passie en trots voor het werk – zowel bij het ontwerpen als het maken van de kledingstukken, bij het aanspreken van klanten als bij het werken achter de schermen.

Het voortzetten van traditionele vaardigheden

Met hart en ziel zijn wij aan kwaliteit toegewijd. Wij hechten veel waarde aan traditionele vaardigheden die van de ene generatie op de andere zijn doorgegeven maar kijken vol vertrouwen naar de toekomst met de meest innoverende technieken.

Onze stichter

David Nieper staat als stichter van ons bedrijf nog steeds in het middelpunt. Hij wordt omgeven door een toegewijd team getalenteerde specialisten die mode willen maken die u met plezier draagt.

“Met de toenemende vraag naar goed gemaakte kleding zijn wij over de hele wereld op zoek naar de beste kwaliteitsstoffen. Voel zelf de zachtheid van onze materialen en ervaar het comfort van onze ontwerpen. Ontdek dat onze mode niet te vergelijken is met andere, competitief geprijsde mode”

Wij investeren in onze gemeenchap

Wij ondersteunen onderwijs en vakopleidingen

Wij zetten ons in voor de gemeenschap waarin we leven en werken en investeren zoveel mogelijk terug. Wij subsidieren onderwijs en vakopleidingen in de lokaliteit en voeren zelf een opleiding voor coupeuse waar kleermakers vaardigheden op hoog niveau worden doorgegeven.

Wij bieden opleidings- en stageplaatsen aan universiteits- en hbo- studenten. Wij zijn de trotse sponsors van de plaatselijke middelbare school van Alfreton: de David Nieper Academie. Feit is dat vele leerlingen van de school familie en vrienden hebben die werkzaam zijn bij David Nieper.

LEES MEER

“Met de sponsoring van de David Nieper Academie investeren wij in de toekomst van onze lokale gemeenschap en willen wij iets teruggeven”

Christopher Nieper, Bedrijfsdirecteur

Ons familiebedrijf

We zijn een familiebedrijf en samen met onze hardwerkende toegewijde medewerkers vormen wij een hechte gemeenschap. Wij hechten waarde aan wat we doen, wij zorgen voor elkaar en voor onze klanten nog het meest – en dat wordt uitgedrukt in hoe en wat we voor u doen en maken. Iedere dag is onze stuwende kracht het maken van hoge kwaliteit goedzittende mode. Mode waarin u zich goed voelt en er goed uitziet. Ook steunen wij financieel een aantal charitatieve instellingen en staan open voor initiatieven voor goede doelen van onze klanten..

“Hartelijk bedankt”

“Ik ben verrukt van mijn nieuwe japon. Hartelijk bedankt aan al het personeel voor hun bijdrage, de aandacht voor de details maakt een groot verschil.”

J.L., Soest

Hoe we onze mode maken

Lees meer

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken