Covid-19: Informatie voor onze klanten. Meer lezen.
Zoeken
Verlanglijst
Bestelbedrag boven € 175, GRATIS BEZORGING

Hoe helpen wij onze heldhaftige zorgverleners

Een aantal van onze getalenteerde ontwerpers, patroonsnijders en naaisters zijn op hun werkplek teruggekeerd om een zeer speciale reden: het vervaardigen van persoonlijke beschermingskledij (PBK) voor het verplegend personeel. Sinds het paasweekend werken ze in veilige en hygiënische omstandigheden en produceren tunieken, broeken, isoleerjassen en hoofdbeschermingen voor de diensten van de openbare gezondheidszorg in het Verenigd Koninkrijk.

Tot nu toe hebben wij de volgende bestellingen direct ontvangen van gezondheidszorginstellingen: 7.000 isolatiepakken, 16.000 beschermkappen en 19.000 herbruikbare isoleerjassen die veilig gewassen en gesteriliseerd kunnen worden en tot honderdmaal toe hergebruikt worden.

“Wij zijn bijzonder goed geplaatst om onze knowhow te gebruiken om ons land te helpen en onze zorgverleners, deze alledaagse helden, te beschermen.”

Christopher Nieper OBE, Directeur

 

De modellen zijn specifiek. Door een tekort aan het gebruikelijke materiaal voor het maken van persoonlijke beschermingskleding benutten wij een kwalitatiever stof ten einde sterkere en meer comfortabele kledingstukken te vervaardigen. Onze ontwerpers hebben ook de modellen aangepast met elastisch tailleband dat prettiger zit en meer praktische zakken.

Trouw aan onze ecologische verantwoordelijkheid handelen we op een manier die afval vermindert, kleding hergebruikt en materialen recycleert. De hoofdkappen zijn bijvoorbeeld gemaakt van een gerecycleerde stof die normaal gesproken in de prullenbak belandt. We hopen eveneens dat onze unieke herbruikbare jassen, getest en goedgekeurd door ziekenhuizen, de steeds moeilijker te vinden wegwerp modellen kunnen vervangen.

“Dankzij onze bijdrage, moeten onze medische verzorgers de lange wachttijden van de internationale PBK leveranciers niet meer ondergaan. Het verzorgend personeel kan onmiddellijk gebruik maken van de nodige beschermende kledij. Het is onze manier om hen te bedanken.”

Christopher Nieper OBE, Directeur

 

Onze directeur, Christopher Nieper, vertelt u meer over het PBK project.

 

 

Verzending naar Nederland en wereldwijd

Verzend- en portokosten vanaf € 6,50 voor een verzekerde levering

Verder lezen

Gratis retourneren

Ieder item wordt kostenloos snel en probleemloos geretourneerd of omgeruild.

Lees meer

Catalogus aanvragen

Op verzoek sturen wij u kostenloos catalogussen met onze nieuwste collecties.

Lees meer

Satisfaction Guaranteed

Everything you buy is fully covered by our 100% No Quibble, Satisfaction Guarantee

Find Out More
Newsletter popup

Zeg ‘Ja’ tegen goede dingen

Wees er als eerste bij voor speciale aanbiedingen en exclusieve wetenswaardigheden

Meldt u aan en als bedankje ontvangt u 10% korting bij uw eerstvolgende bestelling

U kunt zich te allen tijde uitschrijven. Wij hechten veel waarde aan privacy. Lees onze privacyverklaring

NEE DANK U, VERDER WINKELEN
DANK U!

DANK U!

Er zijn nog meer goede dingen voor u in aantocht

Menu
Zoeken
Verlanglijst
Zoeken